Гость Kniaz Опубликовано: 23 октября 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано: 23 октября 2014 Cosmo, exactly! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
VIP WingsofDarkness Опубликовано: 23 октября 2014 Автор VIP Жалоба Поделиться Опубликовано: 23 октября 2014 Jack White - Love Is Blindness One, two, three Two, two, three Love is blindness, I don't wanna see Won't you wrap the night Around me Oh, my heart Love is blindness. I'm in a parked car On a crowded street, And I see my love Made complete. The thread is ripping The knot is slipping. Love is blindness. Love is clockworks, And it's cold steel Fingers too numb to feel Squeeze the handle Blow out the candle Blindness Love is blindness I don't wanna see Won't you wrap the night Around me Oh my love Blindness A little death Without mourning No call No Warning Baby, a dangerous idea... Almost makes...sense Love is drowning In a deep web All the secrets And no body else to tell Take the money Why don't you honey Blindness Love is blindness, I'm so sick of it, I don't wanna see Why don't you just take the night And wrap it all around me, now Oh my love Blindness Oh, I'm too numb to feel... Blow out the candle. Blindness. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
VIP WingsofDarkness Опубликовано: 23 октября 2014 Автор VIP Жалоба Поделиться Опубликовано: 23 октября 2014 Hesitate You were my fire So I burned 'til there was nothing left of me I, I touched your face I held you close 'til I could barely breath Why give me hope Then give me up just to be the death of me? Save the rest of me 'Cause I see you But I can't feel you anymore So go away I need you But I can't need you anymore You hesitate Now, now and then You come around like there's something left for me You were one, you were everything I'm still here but I'll just keep the rest of me 'Cause I see you But I can't feel you anymore So go away I need you But I can't need you anymore You hesitate Could we never make up? You hesitated Ooh, I don't believe That I see you But I can't feel you anymore So go away I need you But I can't need you anymore You hesitate 'Cause I see you But I can't feel you anymore So go away I need you But I can't need you anymore You hesitate, hesitate You were my fire So I burned, now there's nothing left of me Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
VIP WingsofDarkness Опубликовано: 24 октября 2014 Автор VIP Жалоба Поделиться Опубликовано: 24 октября 2014 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
VIP WingsofDarkness Опубликовано: 27 октября 2014 Автор VIP Жалоба Поделиться Опубликовано: 27 октября 2014 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
Гость Landser Опубликовано: 27 октября 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано: 27 октября 2014 I don't care what you think of me I don't think about you at all Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
Гость Kniaz Опубликовано: 28 октября 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано: 28 октября 2014 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
VIP WingsofDarkness Опубликовано: 6 ноября 2014 Автор VIP Жалоба Поделиться Опубликовано: 6 ноября 2014 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
Почтенные пользователи =) Камалудин Опубликовано: 7 ноября 2014 Почтенные пользователи =) Жалоба Поделиться Опубликовано: 7 ноября 2014 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
VIP WingsofDarkness Опубликовано: 7 ноября 2014 Автор VIP Жалоба Поделиться Опубликовано: 7 ноября 2014 Ох уж мне этот гугл транслэйт) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
Гость Landser Опубликовано: 7 ноября 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано: 7 ноября 2014 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
VIP WingsofDarkness Опубликовано: 8 ноября 2014 Автор VIP Жалоба Поделиться Опубликовано: 8 ноября 2014 Вроде не было) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Больше способов поделиться...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.